Spankappen

Silokappen, spankap en silobekleding

Door de toepassing van de Almo Spankap op uw tank bent u verzekerd van een uitstekende overkapping door de jarenlange ervaring en voortdurende verbeteringen gedurende de vele jaren. Deze overkapping is geschikt voor meerdere typen silo’s (beton, kunststof, hout en staal). Tevens beperkt u door het gebruik van deze overkapping de uitstoot van CO2. Vanzelfsprekend kunnen wij deze spankap ook aanpassen aan uw specifieke uitvoering voor wat betreft doorvoeren en mangaten.

De spankap wordt vervaardigd van een hoogwaardige kwaliteit gewapend PVC. De PVC coating aan beide zijden is bestand tegen mest en een groot aantal andere agressieve vloeistoffen. De middenkolom is standaard uitgerust in hardhout maar kan ook klantspecifiek worden geleverd in RVS.

In juni 2019 is een KOMO attest afgegeven op basis van BRL 2342 voor de Almo Spankap conform het Kiwa-reglement voor Productcertificatie. Het certificaat kunt u bij ons opvragen, en is te vinden op de website van Kiwa. Dit attest is een erkende kwaliteitsverklaring voor het Bouwbesluit.

content image
content image