Tuinbouw

content image

Almo Products | Tuinbouw

Indien u op zoek bent naar een bekleding van een stalen tank of van een gegraven bassin ... door onze jarenlange ervaring zullen wij te allen tijde met een voor u geschikte oplossing komen.

Wij kunnen u de volgende producten leveren:

• Zeilen ten behoeve van bassins
• Tank- en silobekleding -liners
• Conische doorvoeren
• Afdeksystemen (Anti alg oplossingen, etc.)
• Volledig verzorgd waterbassin en/of foliebassin

content image

Waterbassins/zeilen

Indien u over voldoende ruimte beschikt is de aanleg van een bassin een goede optie om water op te slaan. Het voordeel van een bassin is de enorme hoeveelheid water die kan worden opgeslagen. Feitelijk kan dit tot in het oneindige, echter iedere oplossing vereist maatwerk. Als het bassin gegraven is kunnen wij dit voor u inmeten. Indien gewenst kunnen wij het bassin binnen afzienbare tijd voor u installeren. Wij beschikken over VCA gekwalificeerde medewerkers.

Afhankelijk van de toepassing heeft u de keus uit een aantal soorten materialen. Onze verkopers kunnen u precies vertellen welke foliesoort voor u geschikt is.

content image

Toebehoren

Tevens kunnen wij u voorzien van conische doorvoeren, afdeksystemen voor het bassin en taludbescherming. Voor wat betreft de afdeksystemen heeft u bij ons de keuze uit anti-algzeilen, airfloats en spanzeilen.

Daarnaast adviseren wij u bij oneffenheden in de bodem een beschermvlies te gebruiken zodat uw folie in takt blijft. Hiertoe hebben wij een aantal geotextielen in ons assortiment. Onze verkopers kunnen u precies vertellen welke vlies voor u geschikt is.

content image

Tank en siloliners/-bekleding

Tanks danwel silos zijn geschikt voor meerdere toepassingen geschikt. Hierbij moet u denken aan:

  • Regenwater
  • Chemische vloeistoffen
  • Proceswater
  • Tijdelijke vloeistofopslag
  • Etc etc...

Wij kunnen u zowel de staaltank de silobekleding en/of het afdeksysteem leveren.

Onze staaltanks zijn van hoogwaardige kwaliteit en eenvoudig op te bouwen.

content image

Voor wat betreft de silobekleding heeft u de keuze uit diverse materialen welke een waterdichte oplossing garanderen. Onze verkopers kunnen u precies vertellen welke foliesoort voor u geschikt is.

Onze afdeksystemen zijn divers. Ook hier heeft u bij ons de keuze uit anti-algzeilen, airfloats en spanzeilen.

Uiteraard kunnen onze gekwalificeerde medewerkers de tank(liner) voor u installeren.

Ter bescherming van folie aan de binnenzijde van de silo leveren wij optioneel een vlies, waarbij wij een onderscheid maken tussen een bodemvilt en een wandvilt ter bescherming van scherpe delen danwel oneffenheden in de stalen- of betonnensilo.

Garantie

Voor zowel de bassins en de tank respectievelijk siloliners geld een garantie van 5 jaar per maand afbouwend.